Tiny House Tholen
Klein, maar groots verblijf in Zeeland.                                                                     Laat u inspireren!

 Referenties

Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Claudia en Ron Schipaanboord
03-06-21 21:41:14
Wat hebben we een heerlijke dagen gehad in Tiny house Tholen. Een heel sfeervol compact huisje met alles erop en eraan. Heerlijk genoten van de rust en natuur op Tholen per fiets en wandelend. Echt een aanrader bij gastvrije marlita en Jan.
Mijke de Waal
21-03-21 17:26:52
In het weekend van 12 maart voor het eerst een een paar daagjes weg geweest zonder mijn gezin om even tot rust te komen en dingen te doen waar ik normaal niet snel aan toe kom. Tiny House Tholen was hiervoor het ideale plekje. Echt een klein huisje helemaal voor jezelf met alles erop en eraan. De inrichting is gezellig, het bed slaapt heerlijk, de regendouche en de vloerverwarming in de badkamer zijn heel comfortabel (zeker als het wat kouder is) en het is fijn dat je in het keukentje zelf voor je eigen maaltijden kunt zorgen. Ook aan de details is gedacht dat maakt het heel persoonlijk en daardoor voel je je extra welkom. Bij aankomst stonden er bloemen, chocolaatjes en wat wijn klaar, er lagen zachte en fris ruikende handdoeken op het bed, de sfeerverlichting is makkelijk te regelen met een afstandsbediening en omdat er geen echte kaarsen mogen branden staan er 2 led-varianten die zeker ook genoeg sfeer geven, er ligt een lekker plaid op de bank. Kortom helemaal compleet. Ondanks corona toch even kennis mogen maken met Marlita. Ze is heel gastvrij en altijd bereikbaar voor vragen. Zeker de moeite waar om hier eens te logeren!
Sandy Keulemans
12-02-21 16:32:04
Ideale plek voor een weekendje weg met jezelf. Wat een fijn huisje met alles erop en eraan. Ik heb niets gemist en ben niets tekort gekomen. Koelkast zelf gevuld met heerlijke lokale vis producten en van vrijdag tot en met zondag genoten van de rust en de tijd voor mezelf. Marlita beschikbaar voor vragen en hulp indien je dat nodig hebt. Heerlijk bed, mooie plek, kortom: voor herhaling vatbaar! Ik kom zeker nog eens terug.
Tamara van den Berg
05-01-21 11:56:06
Wat een heerlijk huisje, sfeervol ingericht, welkom gevoel en aan werkelijk alles is gedacht. Een absolute aanrader. Wat was het fijn!
Iris De Herdt
23-12-20 09:58:23
Een prachtig nieuwe verblijfplek in ons geliefde Zeeland! Rustig gelegen, toch centraal in pitoresk Tholen, en tot in de puntjes verzorgd! Echt aan alles was gedacht in dit Tiny House (dat trouwens meer dan ruim genoeg was voor ons twee). Perfecte uitvalsbasis voor wandelen, joggen, fietsen (incl een fietsenstalling), een bezoekje aan Bergen op zoom en ook zwemmen kan vlakbij in het Bergse Diep. Aanrader!
Tonen: 5  10   20